Jeg hjalp et firma der solgte uldundertøj af merino uld

merino uld undertøj

Jeg får jævnligt forskellige kunder indenfor photoshop, som skal have løst alt mellem himmel og jord. På et tidspunkt lærte jeg Brubeck at kende igennem mit arbejde. En del af min løn fik jeg i det sportstøj, løbetights osv som de solgte. Da jeg så skulle have noget nyt undertøj, tænkte jeg at jeg ville prøve deres merinould undertøj. Og seriøst. Det er det bedste jeg nogensinde har prøvet,

Pludselig blev jeg glad for uldundertøj

I mange år har jeg kæmpet med at finde det rette uldundertøj, og løsningen har ofte været at holde mig varm på andre måder, som dog aldrig helt har givet den samme varme fornemmelse. Nu har jeg dog fundet, hvad jeg ledte efter, og faktisk er jeg blevet rigtig godt tilfreds med at gå i uldundertøj – selv når det ikke er specielt koldt udenfor.

Hos Brubeck.dk har jeg nemlig fundet nogle lækre kollektioner, som giver mig lyst til at have undertøjet på det meste af tiden. Det betyder, at jeg faktisk også bærer det, når jeg går rundt derhjemme, fordi det sidder behageligt og tæt til kroppen, og jeg føler mig altid godt dækket ind.

Aldrig før været glad for uld

Egentlig har uld altid irriteret mig, og jeg har heller aldrig brudt mig om tæpper med uld, selvom de virkelig kan give mig varmen. Derfor er jeg også superglad for Merino uldundertøjet fra Brubeck, fordi jeg netop ikke mærker ulden. Det skyldes, at det inderste lag består af andre materialer, som er mere behagelige at have helt ind til kroppen. Det slækker dog ikke på varmen i undertøjet.

Der findes både ’Merino uldundertøj dame’ og ’Merino uldundertøj herre’, og både jeg selv og min bedre halvdel er blevet klædt på hos Brubeck.dk. Vi er ret enige om, at det har været en virkelig god investering.

Lave priser – men høj kvalitet

Det har dog ikke været nogen stor investering, for priserne hos Brubeck er overraskende små. Der er tale om faste, lave priser, selv på de allerbedste produkter. Du behøver derfor ikke slække på kvaliteten, og du kan tillade dig at købe det bedste af det bedste uden at du kaster om dig med store summer. Uldundertøjet er desuden et køb, du bliver glad for i rigtig mange sammenhænge.

Mindre besvær

En anden fordel ved undertøjet fra Brubeck er, at besværet er mindre. Det er ganske enkelt en nem proces at tage det på, ligesom du næsten ikke bemærker, at du har det på i løbet af dagen. Det er netop grunden til, at jeg elsker at beholde det på, når jeg eksempelvis kommer hjem fra arbejde eller fra gåturen i skoven.

Stor åndbarhed og smidighed

Undertøjet giver en lækker fornemmelse, og der er god mulighed for at ånde i det, hvilket ofte kan være en udfordring med uldundertøj. Det er samtidig dejligt, at kroppen føles så smidig i uldundertøjet, og man kan derfor også bruge det til meget aktivitet, hvor man både sveder og skifter temperatur rigtig meget.

Tilpasser sig kroppen

Jeg bruger selv mit uldundertøj, når jeg skal dyrke sport udendørs i de kolde måneder. Det skyldes, at undertøjet formår at tilpasse sig kroppen, så den altid har den rette temperatur. Derfor kan jeg også både have det på, når jeg slapper af i sofaen, og når jeg skal løbe intervalløb en mørk og frostfyldt aften i januar. Merino uldundertøj fra Brubeck er derfor et køb, som giver mig flere muligheder til en behagelig hverdag.

Leave a Comment