Sådan kan du lave solbriller i Photoshop

Jeg havde fået en opgave fra en optiker der hedder SEERUP, om at lave at prøve at ændre på designet af deres solbriller fra Han Kjøbenhavn ( du kan se solbrillerne her: http://www.seerup-optics.dk/shop/44-han-kjoebenhavn-sol-briller/ ). Jeg synes selv at det var nogle rigtigt fede solbriller til mænd, men de havde fået at vide fra nogle kunder at de synes at designet var noget feminint, så i samarbejde med Han Kjøbenhavn skulle vi via Photoshop se om vi kunne gøre designet en lille smule mere maskulint UDEN at miste det designmæssige særkende som kunder Han Kjøbenhavn er så kendt for med deres solbriller.

Deres solbriller ser sådan her ud:

doc-solbriller-mash-han-kjoebenhavn

.. altså jeg synes jo overhovedet ikke de ser feminine ud, men jeg fik at vide fra optikeren at der var et segment af mænd som var ” trætte af at det hele blev så feminiseret” , og at der “snart ikke er plads til at være mand mere”.

Hmmm, så vidt jeg ved har manderollen haft mange ansigter igennem menneskehedens historie, og i de forskellige kulturer som verdenen består af, men okay fair nok, den metroseksuelle mand har måske sejret sig selv ihjel, og nu er forbilledet så måske blevet til Donald Trump med Aviator solbriller fra Ray Ban ??

Lad arbejdet begynde

Jeg synes faktisk at opgaven lød ret spændende, trods alt. Så jeg gik i gang. Men lad mig bare springe til den endelige konklusion, og den er at det blev IKKE godt. Jeg er god til at designe i photoshop, men jeg er ikke nogen modedesigner, så de briller blev virkeligt grimme .. hahaha 🙂

Om Han Kjøbenhavn nogensinde fik sig et nyt design aner jeg ikke, men det håber jeg ikke da de absolut mine favoritter, netop fordi jeg faktisk synes de er ret maskuline.

Og så er det verdenen så sjov 🙂
Du kan se en video med Han Kjøbenhavn her. Og nedenunder videoen kan du finde linket til deres hjemmeside, så kan du jo selv vurdere hvor slemt det er.

Og her kan du se deres hjemmeside: http://www.hankjobenhavn.com/#/

Leave a Comment