Sådan laver du god trappevask

Jeg har selv arbejdet som trappevasker inden jeg professionelt begyndte at lave webdesign i Photoshop. Det er en fin tjans, fordi der er altid arbejde at få som trappevasker, det giver en ok løn og du behøver ikke betale penge for at gå i fitness, for der er så rigeligt at brænde kalorier af på.

trappevaskHvis du er i gang med en uddannelse , eller skal skrabe penge sammen til et kursus, så vil jeg anbefale at du søger job hos Aktiv 3 Trappevask i København. ( se mere her: http://www.aktiv3.dk/ejendomsservice-koebenhavn/trappevask/ )

Jeg var så glad for at arbejde for dem, så jeg har givet dem lov til at skrive en lille ” reklametekst ” om dem selv her på min egen side.

 

 

Den kommer her:

Velkommen til Aktiv 3 Viceværtservice

Her er vi med vores hjemmeside om den rigtigt solide service vi kan præstere indenfor viceværtservice i København

Viceværten på en ejendom har i mange år , været en hyggelig person som har lyttet til både brok og gode historier fra den ejendom, han eller hun har taget under sine vinger. Men en del ejendomme har ikke råd til at have en hel eller halvtidsansat vicevært gående.

Eller de kan simpelthen ikke finde èn vicevært i lige deres område. Der er det at i ringer til vores viceværtservice som kommer rullende i sin bil ,og tager sig af servicearbejdet på jeres ejendom.

Vores viceværter har enten erfaring inden de bliver ansat i Aktiv 3, ellers bliver de simpelthen oplært i viceværtservice inden vi slipper dem løs på vores ejendom.

I kan også chatte 3 timer dagligt med jeres vicevært via vores chat, som du finder til højre på siden her : aktiv3.dk

Vores servicepakke , består også  af : email besvaringsgaranti ( viceværten besvarer med garanti indenfor 8 timer )og døgnvagts telefon

For at være helt sikker på at den vicevært vi sender ud til jer, også har forstået helt, hvilken service vi er blevet enige om, kigger vi forbi ham eller hende uanmeldt og  udfører vores velkendte kvalitetskontrol. Medarbejderne får bonus når de har løst opgaverne efter aftale. Og vi gør i det hele taget meget ud af at have et socialt ansvar overfor vores medarbejdere

Vores viceværtservice består typisk af : trappevask, haveservice, vinduespudsning, pasning af varmecentral, snerydning og småreparationer

Er du nu interesseret i vores viceværtservice , så er så kunne det være en god idè allerede nu , at henvende dig på :

telefon : 42 10 10 40
eller du kan  maile til : support@aktiv3.dk

 

Rengøring i København
..Og på Sjælland

I Aktiv 3 breder vi os udover en del områder indenfor rengøring. Nu er vi også begyndt at få kunder fra rundt omkring på Sjælland, så kommer du fra andre steder end lige København og søger et tilbud på rengøring i København, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er der hvor der er brug for vores service og support .

Hvilken slags rengøring laver vi ?
Vi har arbejder indenfor : Erhvervsrengøring, som består af : Håndværkerassistance,butiksrenhold og kontorrengøring.

Desuden laver vi : polishbehandling af linoleum, vinduespudsning, trappevask, ejendomsservice, viceværtservice og snerydning

Kontakt og Chatsupport :

Vores priser er et reelt snit af branchepriserne, så skulle du være interesseret i at se om det hele blot er salgsgas, eller vi virkelig kan tilbyde et moderne, optimeret tilbud på rengøring til din virksomhed eller boligforening, så kontakt os  nu på telefon :

42 10 10 40 eller på e-mail : support@aktiv3.dk
Vi svarer tilbage indenfor 8 timer, sådan synes vi at servicen for et firma der laver rengøring i København i 2010 skal være

De bedste hilsner

Aktiv 3 – Rengøring i København

Related posts

Leave a Comment