Photoshop den her køleboks – Kan du det ?

Når jeg ikke arbejder med photoshop, og jeg rigtig skal stresse af, spå sker der altså i en campingvogn. Det er ikke så trendy, men det er cool.

Og det er isør cool, hvis du har en køleboks. Hvad skulle jeg diog gøre uden en køleboks i min campingvogn ?

Hvis du har det på samme måde som mig kan jeg anbefale at købe den her: http://www.kg-camping.dk/webshop-campingudstyr/kategori/kolebokse

Men nu til min helt egen beretning om hvad jeg synes om campinglivet

Vores eget lille hotelværelse

Da min mand og jeg fik idéen at købe en campingvogn, sprang vi ud i en lang proces, hvor vi brugte meget tid på at lede nettet igennem for at finde den helt rigtige vogn. Det var svært, og vi blev ved med at finde nye modeller, som alle virkede som gode muligheder med forskellige indretninger.

 

En dag faldt jeg over KG-camping.dk. Vi kiggede både på de mange tilbud på nye modeller, der virkede fristende, og vi kiggede listen igennem af brugte modeller, der passede til vores prisklasse. Vi valgte at ringe til en af de vejledere, der var nævnt i siden af hjemmesiden. Vi forklarede om vores behov og lidt om, hvem vi var, og vi fik præsenteret idéen om at købe en T@b 320 RS. Vores vejleder fortalte, at det var en lille campingvogn, som selv vores lille Peugeot 107 kunne trække.

Det var den vogn, vi endte med at købe. Dog endte vi ligeledes med at købe vores campingudstyr herinde.

 

Vi har brugt den hver eneste sommer lige siden. Min mand og jeg elsker den frihed, der er forbundet med spontant at kunne rejse gennem landet med vores eget lille hotelværelse koblet på bilen.

Et år valgte vi at tage til Frankrig med vores T@b koblet til bilen. Vi havde fået muligheden for at trække stikket ud hele vores sommer, hvor vi begge to er så heldige at have fri for vores arbejde. Vi var væk i halvanden måned, og vores tur endte med at byde på mange spændende oplevelser, og mange af dem nogle vi slet ikke havde planlagt. Det ville ikke have været muligt med en stor vogn, som vores bil ikke kunne slæbe, og som kræver langt mere plads.

 

På grund af KG-camping.dks venlige og imødekommende vejleder endte vi med at gøre det helt rigtige køb, og i dag kunne vi ikke være foruden.

 

I USA er kølebokse en stor ting.- Og du kan se et stort udvalg af dem hos Walmart her

 

Leave a Comment