Om os

About-us

i4design.dk har tidligere været en super god side om Photoshop , men de tidligere ejere har opgivet deres domæne, så nu kører jeg det videre i respekt for det gamle site.

 

Jeg er ikke ude på at tjene penge på Photoshop eller noget andet. Jeg er bare en fan som også ønsker at viderbringe budskabet om uddannelse, kurser osv , da kreative mennesker nogengange ofte tror at det er nok at være kreativ, og at man ikke skal skal uddanne sig, da det kan hæmme ens kreativitet.

Lad mig sige det sådan at hvis du ER kreativ af natur, så forsvinder det ikke fordi du tager en uddannelse eller et kursus. Du får blot yderligere tips og tricks af folk med viden om emnet, præcis som du selv har. Altså du lærer mere, og du bliver mere struktureret.

Dette vil uden tvivl booste din kreativitet, og dine chancer for at kunne leve af det. De fleste moderne kunstnere, og øvrige kreative mennesker er faktisk ret organiserede. Ikke fordi det ligger til deres natur, men måske netop fordi det IKKE ligger til deres natur. De har brug for at lære det, for at kunne nå det sidste stykke.

Jeg håber i kan lide hvad i finder på siderne her.

Kontakt er her:

Mail: pb@i4design.dk

Møllevej 12

2800 Lyngby