Flere kurser denne gang er det Navision Kursus

Som vi tidligere har snakket om her på bloggen, så er det her en side hvor vi anbefaler, kurser, værktøjer og anden viden til iværksættere.                                                                                                                                                                    Denne her artikel handler om hvordan du bedre kan strukturere dine arbejdsopgaver ved hjælp af systemer som ERP. Her er det ERPSupporten som giver nogle gode tips.

Kommenter gerne med dine egne tips og tricks, på den måde kan vi virkelig få en god blog op at køre.

Skab overblik i virksomheden på kurser i ERP-systemerne C5 og NAV

navision_graphic_newer

Er du ofte udfordret af, at økonomisystemet driller? Eller måske ved du ikke, hvordan du får lavet en bestemt opgave i systemet. På ERPsupporten.dk star vi til rådighed, når du har brug for hjælp til at komme hurtigt videre med dit arbejde. Vi hjælper og rådgiver brugere, der benytter økonomisystemerne C5 og NAV til at skabe et strukturerende overblik i deres virksomhed.

Få et grundlæggende og professionelt kursus i C5 og NAV

Et ERP-system er et økonomisystem, virksomheder kan bruge til at styre deres økonomi, sende fakturaer til deres kunder og samle alle virksomhedens arbejdsområder og arbejdsprocesser i ét system. Et ERP-system kan varetage alt fra økonomi (regnskab, bogføring, fakturering, rykker m.m.) til ordrer, indkøb, lager, produktion, projekter, kundestyring (CRM), personale og e-handel. C5 og NAV er to eksempler på ERP-systemer.

C5 er et regnskabsprogram, du bruger til økonomistyrring i din virksomhed. Vores C5 kursus er for nybegyndere med grundlæggende forståelse for regnskabsprogrammer og bogholderi. På kurset lærer du at håndtere de mest almindelige funktioner i systemet, og vores eksperter i C5 underviser både i den klassiske og nye version af C5.

NAV er et forretnings- og økonomisystem til små og mellemstore virksomheder. NAV hjælper dig med at udføre dine arbejdsopgaver nemmere, hurtigere og mere effektivt ved at automatisere mange af dine arbejdsopgaver. Vi udbyder forskellige kurser i NAV, der henvender sig til forskellige brugere og behov. Vi tilbyder også en grundlæggende introduktion, hvor vi kommer omkring, hvordan man overordnet betjener NAV.

Din vej til personlig support og hjælp til ERP-systemerne C5 og NAV

ERPsupporten.dk er en online supportportal, der er en del af ERPgruppen A/S og administreres ligeledes af ERPgruppen. Vi tilbyder forskellige former for support af ERP-systemerne C5 og NAV, hvor du enten kan få hjælp via vores gratis selvhjælpsværktøjer eller via en personlig supporter.

Du behøver ikke at være kunde for at få hjælp hos os, da det vigtigste for os er, at du får løst dit problem. Du kan også deltage i vores kurser i Horsens og Kolding, hvor du får en dybere forståelse for programmerne.

Related posts

Leave a Comment