Lad os få spræl i møbler med laserskæring

Sprælske møbler med laserskæring

Er du på udkig efter et anderledes møbel til dit bryllupskagebageri, din spanske vinbar, reklamekontoret eller til din private stue, der er blevet lidt for hvid i hvid? Med laserskæring kan du selv designe dine egne møbler, så de passer lige præcis til dine kvadratmeter og stilpræferencer.

Flere farver, tak

For nylig omdekorerede jeg værelserne i vores lille bed and breakfast, da de ikke havde fået en større omgang i henved ti år og altså trængte gevaldigt til det. Jeg kunne tænke mig at få lidt mere skæg og ballade ind i rummene, så udover nye, glade farver på væggene, ville jeg have nogle møbler, der kunne kalde et smil frem på læberne hos vores gæster. Efter at have spenderet mange weekender på loppemarkeder og nærstuderet hjemmesider med genbrugsguld i en uendelighed, havde jeg efterhånden opbygget et solidt lager af møbler, der kun ventede på at komme i brug.

Bemærkelsesværdigt og budgetvenligt

Det viste sig hurtigt, at jeg havde skaffet flere stole, end vi kunne proppe ind i værelserne og rundt om spisebordet, og jeg blev ganske vemodig ved tanken om allerede at skille mig af med mine skatte. Heldigvis gik det dog op for mig, at vi manglede en sjov bænk til den store entré, som er det første, gæsterne ser indvendigt. Det skulle altså være noget bemærkelsesværdigt, der straks sprængte gæsterne i øjnene uden at sprænge vores beskedne indretningsbudget. Bænke er som udgangspunkt ikke særligt spændende at kigge på, de er til for praktikkens skyld, og i stedet for at køre mig selv helt ud i en håbløs søgen efter en bænk, der sikkert ikke findes, besluttede jeg at undersøge muligheden for at sætte to stole sammen til noget, der kunne minde om en bænk.

Personlig service i topklasse

De to stole, jeg ville lave om til en bænk, var begge fremstillet i akryl, og lignede i og for sig billige udgaver af den der Verner Panton stol, man ser allevegne. En gul og en grøn, og dem ville jeg have til at være én. Det viste sig, at sådan noget gøres ved en proces, der hedder laserskæring, og i Nordjylland er det firmaet Danlaser, der er absolut førende på det område. De har stor erfaring med laserskæring både i metal og akryl, og deres grundige vejledning viste tydeligt, at de er vant til at kreere skræddersyede løsninger for deres kunder. De formåede med stor snilde at sammensætte de to stole, således at jeg nu har en farveeksplosion af en bænk, der byder mine gæster velkommen.

Related posts

Leave a Comment