Hvad er bedst til prisen ? Amazon Prime eller Netflix. Se vores test.

Her er sammenligningen af Amazon Prime vs. Netflix

Hvis du er på udkig efter et sted at se film og serier, så find ud af det lige her. Det er nemlig Amazon Prime vs. Netflix.

Det kan være, at du har fundet ud af, at du elsker at se film og tv-serier, og du er bestemt ikke den eneste. Det er derfor, at der er lavet tjenester som Amazon Prime og Netflix, hvor du kan streame film og tv-serier. Det er et abonnement, hvor du betaler per måned, og hvor du så kan se lige så mange film og tv-serier, som du har lyst til. Det er nemlig et fast beløb hver måned. Hvis du gerne vil vide, hvilken en af de to tjenester, du skal gå med, så får du her en sammenligning af de to.

 

Amazon Prime er fyldt med nyere film, en masse forskellige tv-serier, indhold for børn og også ældre film. Der er lidt for enhver, hvad end det er voksne eller børn, så er der noget for alle. Der er også originalt indhold, som du kun kan finde på Amazon Prime. Det er muligt at se over nettet, så du kan se det overalt, så længe du bare har dit log ind. Du har også mulighed for at se dokumentarer, hvis det er noget, du gerne vil.

 

Amazon Prime vs. Netflix – hvad er bedst? Find ud af det lige her.

 

Netflix er måske den af de to tjenester, der er mest kendt. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke er så stort udvalg på det danske Netflix, som der er på det amerikanske. Der kommer dog mere og mere udvalg med tiden. På Netflix kan du finde nye og ældre film, dokumentarer, børnefjernsyn og originalt indhold, som du kun kan finde på Netflix. Det originale indhold har fået virkelig gode anmeldelser, og det er grunden til, at der er mange, der vælger Netflix fremfor mange andre tjenester.

 

Det er individuelt, hvad der er gode film og gode tv-serier. Så derfor er det også individuelt, hvilken tjeneste du synes, vil være bedst. Du kan gå ind og kigge på både Netflix og Amazon Prime og se, hvilke film og tv-serier de tilbyder. På den måde kan du få en sammenligning ud fra de film og tv-serier, som du bedst kan lide. Det vil give en god mulighed for at beslutte dig, om du helst vil have Amazon Prime, eller om du helst vil have Netflix. Du kan jo altid prøve den første måned, for at prøve det ud, inden du beslutter dig.

Du kan finde Amazon Prime i Danmark her: primedanmark.dk

Og her er Netflix i Danmark

 

Leave a Comment